0400 713 922

Tapahtumat – menoa ja meininkiä Kangasalan Majaalahdessa

Majaalahden kyläyhdistys järjestää toimintaa ja tapahtumia ympäri vuoden. Tutustu tuleviin tapahtumiimme ja tule mukaan! Tapahtumat ovat avoimia kaikille - olet sitten vakiasukas, mökkiläinen tai muualta matkaava. 

Lisätietoa tapahtumista voit kysellä ottamalla meihin yhteyttä! Otamme mielellämme myös uusia ideoita vastaan. Löydät ajankohtaista asiaa myös Facebook-sivuiltamme.

Tulevat tapahtumat

2019:

Su 20.10. klo 15 Majaalahden kyläyhdistyksen syyskokous kylätalolla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu.

Su 1.12. klo 16 Perinteinen joulujuhla kylätalolla. Tarjolla riisipuuroa ja joulukahvit, ohjelmassa jouluisia yhteislauluja, kinkkubingo (1 €/kuponki)  sekä joulupukkikin ilmoitti tulevansa pikaisesti käymään! Ota mukaan n. 5 € arvoinen pikkupaketti. Tervetuloa kaikki kylältä, kylän vierestä ja kauempaakin - jokainen on lämpöisesti tervetullut!


Tietoa Peliniemen vesiosuuskunnasta

Peliniemen vesiosuuskunta on perustettu vuonna 2006. Aluksi verkosto rakennettiin 12 kiinteistölle Sahalahdentien molemmille puolille. Myöhemmin sitä laajennettiin kahdella laajennusosalla Majaalahteen päin sekä yksittäisillä liittyjillä. Vuonna 2019 liittymiä on 32 kpl. Kaikki liittymät on kytketty sekä vesi- että jätevesiputkistoon. Osuuskunnan runkolinja on kytketty Kangasalan Veden verkostoon. 
Osuuskuntaa johtaa neljän hengen hallitus:


Heta Nieminen Puheenjohtaja 040 8649774
Markku Välimaa Tekniset asiat 050 3450234
Jouko Saine

Kari Siltanen


Palveluita Majaalahdessa - suosi paikallista yrittämistä